Conv_fideli

CONVERSIÓ I FIDELITZACIÓ DE CLIENTS

 

Fidelitzar i retenir clients és més rendible que captar-ne de nous. Per tant fidelitzar i retenir; segmentar i millorar la qualitat de les bases de dades o optimitzar els processos de compra online per evitar fugues de clients és una de les principals àrees de millor pendent de les empreses en el context econòmic actual.

 

DISSENY WEB

Tant sigui una pàgina web corporativa, un producte, un servei o una botiga online són la carta de presentació de qualsevol negoci a Internet, i per tant un element fonamental de comunicació i una de les parts més importants del Marketing en una empresa. A Segmenttia oferim solucions a mida i adaptades a cada projecte i client, on el disseny, la programació, la usabilitat i l’optimització són elements clau per garantir l’èxit d’un lloc web.

 

EMAIL MARKETING

L’Email Marketing és una eina de Marketing Directe ineludible amb un potencial enorme per a les empreses. És també un excel·lent creador de relacions, ja que permet interactuar directament, de forma personal i individualitzada tant amb clients potencials com reals, conèixer-los millor, i fins i tot anticipar-se a les seves expectatives i necessitats. L’Email Marketing, ja sigui amb campanyes de Mailing o Newsletters, han d’estar integrades dins l’estratègia de Marketing i Comunicació de l’empresa, posant èmfasi en el coneixement avançat i segmentació dels clients, en la planificació de les campanyes, la personalització de continguts, el disseny, l’anàlisi de resultats i el seguiment del comportament dels clients. A Segmenttia oferim un servei integral de campanyes d’Email Marketing utilitzant plataformes de gestors de mailing i treballant les campanyes des de l’inici, definint el missatge, copy, continguts, disseny, programació, gestió de bases de dades, segmentació de contactes, enviament, estadístiques de resultats, … per tal que qualsevol empresa pugui establir un canal de comunicació directe i efectiu amb els seus clients i/o clients potencials.

 

ANALÍTICA WEB

Un dels avantatges d’Internet és que gairebé tot pot ser mesurat i obtenir-ne informació de valor, i que ens ajudi a prendre les millors decisions per a cada negoci. A Segmenttia treballem sempre amb l’anàlisi dels resultats de les accions online executades, per conèixer de manera precisa el perfil dels visitants al lloc web, qui són, d’on venen, motivacions per a la visita,…. A més, cada un d’aquests resultats ens permet, també, medir i millorar les accions de SEO, SEM i Social Media que s’estan executant.

 

GENERACIÓ DE LEADS

Quan parlem de Leads ens referim a un client potencial que ha mostrat un interès real en algun producte o servei d’una empresa, ja sigui a través d’una acció directe i activa com ara participar en promoció, subscriure’s en un butlletí o sol·licitar una informació concreta, … La generació de leads és necessària per poder arribar als clients potencials en el moment oportú i amb el missatge adient, de manera que ens permeti puguem captar la seva atenció i transformar aquest interès en una venda real. A Segmenttia treballem amb l’estratègia d’Inbound Marketing, centrada en què sigui el client qui trobi la marca o servei que està buscant mitjançant eines com el posicionament SEO, generació de continguts, participació activa en xarxes socials, … En definitiva a Segmenttia aportem informació i valor sobre un producte, marca o servei per aconseguir leads de qualitat per a les empreses.