MARKETING OFFLINE

 

Tot i el creixement que ha experimentat Internet en els últims anys, el Marketing offline continua sent vigent i formant part de l’estratègia de Marketing de les empreses. El Marketing offline utilitza tècniques i canals de comunicació tradicionals com TV, ràdio, patrocinis, correu directe, esdeveniments, publicitat exterior, merxandatge, … A Segmenttia creiem que tant el Marketing online com el Marketing offline són necessaris per a les empreses, i que combinades amb eficàcia permeten arribar al públic objectiu marcat.

IDENTITAT CORPORATIVA

Per a  Segmenttia la identitat corporativa és transcendental en la relació amb els clients, ja que aquesta projecta en el seu imaginari una associació, ja sigui conscient o inconscient, de records, atributs, colors, imatge, …. associats directament a l’empresa, negoci, producte o servei que es comercialitza. Per tant, és important que la identitat corporativa estigui ben treballada, ben pensada, que tingui una imatge cuidada, que sigui creativa i dissenyada d’acord amb els valors, cultura i filosofia del negoci.
A Segmenttia treballem perquè tots els àmbits de l’empresa transmetin els valors i objectius d’acord a la identitat corporativa; aportant sensacions positives al client, i aconseguint generar confiança cap a la marca, augmentant així, les opcions de guanyar quota de mercat.

 

PUBLICITAT I COMUNICACIÓ A MITJANS CONVENCIONALS

Els mitjans de comunicació tradicionals són eines indispensables del Marketing offline per arribar al client. A Segmenttia desenvolupem qualsevol acció pròpia d’un gabinet de premsa o comunicació corporativa: redacció de notes de premsa, gestió d’entrevistes, articles, elaboració de dossiers, organització de rodes de premsa,… i mantenim una relació directa amb els mitjans (premsa, ràdio, televisió,…) per tal de garantir que el missatge del nostre client arribi i es difongui de forma clara i directa.

 

ESDEVENIMENTS I RELACIONS PÚBLIQUES

Projectar una bona imatge dins i fora de l’empresa és vital. A Segmenttia volem que els esdeveniments i actes de relacions públiques que desenvolupen els nostres clients els reportin el benefici més gran possible en qüestió d’imatge. Oferim la gestió integral en l’organització de qualsevol acte, ja sigui fires, congressos, celebracions, patrocinis, marxandatge, convocatòria de convidats, la seva projecció als mitjans de comunicació, …. Tot cuidat fins a l’últim detall.

 

MARKETING DIRECTE

El Marketing Directe permet crear una comunicació personal i individualitzada amb cada client. Des de Segmenttia oferim solucions de Marketing Directe com el Mailng postal, creació i distribució de Publicitat (fulletons, catàlegs, guies, revistes, …), Telemarketing, SMS Marketing, … Ajudem als nostres clients a dissenyar i planificar la manera més òptima per arribar al segment de públic seleccionat, i a assolir els objectius plantejats en cada campanya de Marketing.