MARKETING ONLINE

Avui en dia no podem entendre el Marketing sense la utilització de les eines digitals aplicades al Marketing Digital o Marketing online. La rellevància que tenen les xarxes socials, correu electrònic, blog, continguts web, pàgines web corporatives, botigues online, posicionament en cercadors, etc., fa indispensable tenir un coneixement exhaustiu d’aquestes eines i la seva utilització. A Segmenttia posem a l’abast dels clients aquests coneixements i experiència assessorant en l’estratègia i desenvolupament de Marketing online.

DISSENY WEB

Tant sigui una pàgina web corporativa, un producte, un servei o una botiga online són la carta de presentació de qualsevol negoci a Internet, i per tant un element fonamental de comunicació i una de les parts més importants del Marketing en una empresa. A Segmenttia oferim solucions a mida i adaptades a cada projecte i client, on el disseny, la programació, la usabilitat i l’optimització són elements clau per garantir l’èxit d’un lloc web.

 

POSICIONAMENT SEO – PARAULES CLAU

El posicionament SEO i la definició de paraules clau són inherents a l’estratègia de Marketing Digital d’una empresa. El posicionament SEO se centra a millorar la visibilitat del lloc web de manera orgànica i “natural”, sense el cost addicional de contractar de publicitat en cercadors com Google. Des de Segmenttia oferim el servei del posicionament SEO treballant elements clau com la correcta optimització, arquitectura i usabilitat de la web; la selecció idònia de les paraules clau en l’estructura de la web com ara en la URL, els títols, etiquetes, continguts, … o en el número i la qualitat d’enllaços que apunten all lloc web.

 

PUBLICITAT A INTERNET

Les campanyes de publicitat en cercadors com Google complementen l’estratègia de posicionament web i s’han consolidat com un canal publicitari eficient, econòmic i d’ampli abast. La publicitat online pot arribar a ser molt efectiva i rendible, ja que permet accedir a mercats fortament segmentats i distribuïts geogràficament, i perquè no hi ha cap mitjà publicitari que permeti arribar amb la precisió i eficàcia que ho fan, per exemple, Google AdWords.  A Segmenttia desenvolupem campanyes de publicitat online de pagament (PPC) a Google AdWords, Google Display, Facebook Ads, … definint conjuntament amb el client els objectius que ens permetin traçar l’estratègia de la campanya de publicitat online. 

SOCIAL MEDIA

Les Xarxes Socials com Facebook, Twitter, Linked-in, Pinterest, …. amb milions de visites cada dia són un aparador per a les empreses i un canal imprescindible d’atenció i escolta activa del client. La presència d’una empresa a les Xarxes Socials ajuda a millorar el vincle i la comunicació empresa-client, client-empresa; ajuda a millorar la segmentació del target client; i en millora l’eficàcia comercial, ja que es poden convertir una eina clau per rebre inputs directes dels clients contribuint a millorar els productes, serveis o processos que ofereix l’empresa. Per a les empreses, avui en dia és imprescindible treballar la imatge que se’n projecta d’elles en aquest entorn a través d’una estratègia de Social Media integrada dins l’estratègia de Marketing global de l’empresa. A Segmenttia dissenyem i executem estratègies de Social Media, identificant quines són les Xarxes Socials més adients segons el target, als objectius, a la imatge que es vol projectar a Internet, etc.
Rolex – Von den berühmten fake rolex Country-Schweizern ist es der Anführer der Schweizer Markenuhren. Wenn Sie uhren replica mögen, sind sie Luxusmarken, sie sind stolz auf die Schweiz. Alle rolex replica haben die strengen Tests bestanden, bevor sie auf dem Markt erscheinen. Replica Rolex Air King ist das Gleiche, die Uhren haben unsere strengen Tests bestanden, bevor wir sie an Sie versenden. Wir importieren das ETA-Uhrwerk aus der Schweiz. Nur so können wir die besten echten Schweizer ETA-Uhrwerke erwerben. Dann importieren wir die Uhrengehäuse und -band aus der China-Luxusuhrenfabrik und installieren dann die Uhren von unserer professionellen Uhrenabteilung Rolex Air King Replik ist die beste Qualität.

 

EMAIL MARKETING

L’Email Marketing és una eina de Marketing Directe ineludible amb un potencial enorme per a les empreses. És també un excel·lent creador de relacions, ja que permet interactuar directament, de forma personal i individualitzada tant amb clients potencials com reals, conèixer-los millor, i fins i tot anticipar-se a les seves expectatives i necessitats. L’Email Marketing, ja sigui amb campanyes de Mailing o Newsletters, han d’estar integrades dins l’estratègia de Marketing i Comunicació de l’empresa, posant èmfasi en el coneixement avançat i segmentació dels clients, en la planificació de les campanyes, la personalització de continguts, el disseny, l’anàlisi de resultats i el seguiment del comportament dels clients. A Segmenttia oferim un servei integral de campanyes d’Email Marketing utilitzant plataformes de gestors de mailing i treballant les campanyes des de l’inici, definint el missatge, copy, continguts, disseny, programació, gestió de bases de dades, segmentació de contactes, enviament, estadístiques de resultats, … per tal que qualsevol empresa pugui establir un canal de comunicació directe i efectiu amb els seus clients i/o clients potencials.

 

MARKETING DE CONTINGUTS

Fonamentat en la idea de proporcionar contingut de valor i interessant, i de distribuir-lo de forma gratuïta per la xarxa amb objectiu de generar una reacció positiva als usuaris, atraure nous clients potencials i fidelitzar els que ja tenim.
A Segmenttia dissenyem estratègies de Marketing de continguts personalitzades (blog, informe sectorial, white paper, pdf., newsletter, vídeo tutorial, …) sempre d’acord a l’estratègia de Marketing global. Creem continguts user-friendly d’acord als criteris de Google per ajudar en el posicionament SEO utilitzant contingut fresc, renovat i dinàmic; i informació rellevant i d’interès, que ajudin a donar major visibilitat a la web, millorar el posicionament en cercadors, millorar la qualitat del tràfic a la web i les conversions, i mantenir una bona reputació online.

 

GEOLOCALITZACIÓ

La geolocalització ajuda a posicionar-nos en els mapes, tant als usuaris com als negocis, i ens ensenya allò que tenim al nostre voltant. A Segmenttia posicionem els negocis a Internet a través de Google Maps, Google Places, Google My Business, Foursquare, … fent que sempre estiguin visibles a la xarxa, i que els usuaris puguin saber on està ubicat, llegir ressenyes, opinions d’altres usuaris, conèixer ofertes i promocions, … i augmentar així les visites i les vendes del negoci. Treballem amb la revolucionària eina Business View pensada per atraure clients i potenciar la presència dels negocis a Google, gràcies a un recorregut virtual de 360º amb la tecnologia de Street View.

 

VIDEO MARKETING

El Video Marketing pot informar, impactar i posicionar en funció de l’objectiu que vulguem assolir. És una eina de gran utilitat, d’alt impacte i amb gran potencial viral que, amb un cost reduït, pot arribar a un gran nombre d’internautes, augmentar el tràfic al lloc web i aconseguir una major conversió de clients. A Segmenttia creem i produïm vídeos online perquè som conscients que l’ús de la imatge audiovisual a través d’Internet en canals com YouTube ajuda a captar nous clients i a fidelitzar el que ja tenim. Amb el temps, el Video Marketing va guanyant pes i s’està convertint en un dels suports multimèdia més habituals, gràcies a la capacitat de captar l’atenció de l’usuari, i d’augmentar la credibilitat i reputació de l’empresa sempre que s’ofereixin continguts útils i diferenciadors de la competència.

MOBILE MARKETING

L’ús extensiu dels smartphones per estar connectat a la xarxa des de qualsevol lloc i a qualsevol hora, evidencia que el Mobile Marketing és un dels mitjans més efectius per difondre missatges, i una eina a tenir en compte a l’hora de definir l’estratègia de Marketing Digital. A Segmenttia dissenyem accions de Mobile Marketing com SMS Marketing, planificats, personalitzats i a temps real; dissenyem amb Responsive Desgin adaptant el disseny web i les campanyes d’EMail Marketing als dispositius mòbils, … ja que cada dia són elements més indispensables per reforçar el missatge, la comunicació i la imatge de l’empresa vers al client.