not_coneix

NOTORIETAT I CONEIXEMENT

 
 
 
 
 
 
Si la nostra marca no té notorietat al mercat, els nostres clients potencials no ens coneixen. Augmentar la visibilitat és indispensable per a una empresa que desenvolupi la seva activitat en un mercat global i competitiu com l’actual.

 

POSICIONAMENT SEO – PARAULES CLAU

El posicionament SEO i la definició de paraules clau són inherents a l’estratègia de Marketing Digital d’una empresa. El posicionament SEO se centra a millorar la visibilitat del lloc web de manera orgànica i “natural”, sense el cost addicional de contractar de publicitat en cercadors com Google. Des de Segmenttia oferim el servei del posicionament SEO treballant elements clau com la correcta optimització, arquitectura i usabilitat de la web; la selecció idònia de les paraules clau en l’estructura de la web com ara en la URL, els títols, etiquetes, continguts, … o en el número i la qualitat d’enllaços que apunten all lloc web.

 

 

PUBLICITAT A INTERNET

Les campanyes de publicitat en cercadors com Google complementen l’estratègia de posicionament web i s’han consolidat com un canal publicitari eficient, econòmic i d’ampli abast. La publicitat online pot arribar a ser molt efectiva i rendible, ja que permet accedir a mercats fortament segmentats i distribuïts geogràficament, i perquè no hi ha cap mitjà publicitari que permeti arribar amb la precisió i eficàcia que ho fan, per exemple, Google AdWords.  A Segmenttia desenvolupem campanyes de publicitat online de pagament (PPC) a Google AdWords, Google Display, Facebook Ads, … definint conjuntament amb el client els objectius que ens permetin traçar l’estratègia de la campanya de publicitat online. 

 

GEOLOCALITZACIÓ

La geolocalització ajuda a posicionar-nos en els mapes, tant als usuaris com als negocis, i ens ensenya allò que tenim al nostre voltant. A Segmenttia posicionem els negocis a Internet a través de Google Maps, Google Places, Google My Business, Foursquare, … fent que sempre estiguin visibles a la xarxa, i que els usuaris puguin saber on està ubicat, llegir ressenyes, opinions d’altres usuaris, conèixer ofertes i promocions, … i augmentar així les visites i les vendes del negoci. Treballem amb la revolucionària eina Business View pensada per atraure clients i potenciar la presència dels negocis a Google, gràcies a un recorregut virtual de 360º amb la tecnologia de Street View.

 

 

VIDEO MARKETING

El Video Marketing pot informar, impactar i posicionar en funció de l’objectiu que vulguem assolir. És una eina de gran utilitat, d’alt impacte i amb gran potencial viral que, amb un cost reduït, pot arribar a un gran nombre d’internautes, augmentar el tràfic al lloc web i aconseguir una major conversió de clients. A Segmenttia creem i produïm vídeos online perquè som conscients que l’ús de la imatge audiovisual a través d’Internet en canals com YouTube ajuda a captar nous clients i a fidelitzar el que ja tenim. Amb el temps, el Video Marketing va guanyant pes i s’està convertint en un dels suports multimèdia més habituals, gràcies a la capacitat de captar l’atenció de l’usuari, i d’augmentar la credibilitat i reputació de l’empresa sempre que s’ofereixin continguts útils i diferenciadors de la competència.

 

PUBLICITAT I COMUNICACIÓ A MITJANS CONVENCIONALS

Els mitjans de comunicació tradicionals són eines indispensables del Marketing offline per arribar al client. A Segmenttia desenvolupem qualsevol acció pròpia d’un gabinet de premsa o comunicació corporativa: redacció de notes de premsa, gestió d’entrevistes, articles, elaboració de dossiers, organització de rodes de premsa,… i mantenim una relació directa amb els mitjans (premsa, ràdio, televisió,…) per tal de garantir que el missatge del nostre client arribi i es difongui de forma clara i directa.

 

ESDEVENIMENTS I RELACIONS PÚBLIQUES

Projectar una bona imatge dins i fora de l’empresa és vital. A Segmenttia volem que els esdeveniments i actes de relacions públiques que desenvolupen els nostres clients els reportin el major benefici possible en qüestió d’imatge. Oferim la gestió integral en l’organització de qualsevol acte, ja sigui fires, congressos, celebracions, patrocinis, marxandatge, convocatòria de convidats, la seva projecció als mitjans de comunicació, …. Tot cuidat fins a l’últim detall.